• White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

Over Frank.

Als zelfstandig adviseur Interne Beheersing en Administratieve Organisatie bied ik diensten en producten aan die in het verlengde liggen van mijn jarenlange ervaring als Manager Internal Audit (AO-IC).


De belangrijkste trigger om als zelfstandig adviseur te gaan werken is de introductie van de nieuwe privacy wetgeving (AVG-GDPR). De consequenties van deze Europese regelgeving zal bij veel bedrijven op de agenda moeten worden gezet en ik wil ze daarbij graag adviseren en ondersteunen.

Ik ben een echte teamplayer en collegiaal. Stressbestendig en gedreven in wat ik doe. Procesmatig ben ik sterk. Mijn focus ligt vooral bij ‘proces denken’, waarbij het Wat, Wie, Wanneer, Hoe en Waarom een belangrijke rol spelen.

 

Ik kan goed analyseren en bezit een ruime mate van doorzettingsvermogen. Integriteit staat als een huis en ik ben een ervaren schrijver, zowel zakelijk (procedures, werkinstructies, handboeken) als privé (columns, boeken).

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier als ‘Financial’ en Internal auditor verschillende management functies bekleed binnen de recreatie branche. 

 

Procesverbetering was en is voor mij hiertoe een belangrijke drijfveer. Een dynamische werkomgeving met volop uitdagingen en kansen geeft mij energie.

 

De combinatie van verandering/ verbetering in (administratieve) processen en
passie voor cijfers is mij op het lijf geschreven.

Bezoekadres
Spaanderbank 51
1274GC Huizen

 

Telefoon
06 53 52 53 04

E-mail

KvK nr. 71563377